Semester vid Medelhavet

 

Idag har jag bakat inför påsken. Jag har lovat mina väninnor att bjuda på kafferep. Jag älskar kafferep. Kolla in den här siten, jag låter mig inspireras av den. Jag har inte stilen som från 1940-talet, men jag gillar precis som Miriam Parkman att baka. Och jag sneglar gärna på recept från förr i tiden.

Sju sorters kakor

Framför allt älskar jag småkakor. Det måste till småkakor om jag ska få till sju sorters kakor. Här har jag bakat hallongrottor, formade som blåklockor. Jag har gjort kokostoppar, drömmar med hjortsalt, smörkakor, rågkakor(!) = överraskande gott! Sedan tänker jag baka en chokladtårta och en cheescake, så det blir sju sorters kakor. Puh! Fikat kommer att räcka länge. Men vi har ju inte bråttom!

På mitt kafferep ska jag presentera ett semestermål, som jag hoppas, hoppas att mina väninnor ska gilla. Vi gillar alla att parta, och jag vill åka till Ibiza i år. Det är så sjukt fint där, och jag bara älskar detta nya semesterhus.

Jag hoppas att vi kan åka hit i år. Jag har hört om folk som går ihop och köper ett ställe som är semester på ett hållbart sätt. Man köper ett ställe, och så kan man återkomma dit varje år. Och man vill ju inte åka ensam på semestern, så vad är bättre än att ha ett ställe tillsammans med de människor som man gillar så mycket? Hoppas de vill ha semester i mitt hus.

 

 

26 May 2017