Viktigt med en bra stavmixer

Något som är bra att ha i köket, det är en stavmixer. Det är perfekt att ha den till att kunna till att mixa samman med eller för att kunna skära, hacka, mala. Den passar bra att använda till att göra såser, soppor, puréer eller smoothies med. Dock finns den ju i en mängd varianter. Om du vill jämföra olika modeller så kan du göra det på bastitest24.

En stavmixer är riktigt smidig, då den används med bara en hand samt tar inte mycket plats i lådan. Den går att vispa eller mixa med rakt i bunken eller i kastrullen. Dessutom finns det sladdlösa varianter samt de som har olika tillbehör att sätta på och ta av. 

Olika tillbehör för din stavmixer

Bäst nytta av din stavmixer får du om väljer en där det finns smarta tillbehör till. Det finns till exempelvis ballongvisp att sätta på, så att du kan vispa med den. Sedan finns det de som har som en slags insats så att du kan göra potatismos utan att stompa den före.

En hackare och hacskål är även det bra att ha, för att kunna ha den till att hacka nötter och annat med. Sedan finns det modeller med rivskivor med. 

Välj en bra stavmixer

Fundera lite på vad det är du vill ha ut av din stavmixer. Om den ska ha en viss effekt eller olika tillbehör. Om den ska ha sladd eller vara sladdlös samt vad den får kosta. 

24 Jul 2022