Kompisen ska starta eget

En av mina allra bästa vänner har bestämt sig för att öppna en egen frisörsalong och jag är så imponerad. Att våga ta det klivet är stort och det är inte alla som vågar följa sin dröm. Hon har haft egen firma ett tag, men hyrt en stol på en salong - nu ska hon ta nästa steg och bli sin egen helt och hållet och jag är så stolt!

Jag frågade om hon behövde någon som skulle sitta och ta emot bokningarna och prata i telefon, och tänkte det kunde bli ett trevligt litet jobb. Hon bara skrattade och sade "välkommen till 2020-talet!" Jag satt som ett frågetecken...

Nu bokar man på nätet

Hon visade mig ett jättesmart system för bokningar via Timecenter och jag blev glatt överraskad. Tänk att det kunde vara så lätt att boka tider. De som vill klippa sig ser direkt om det finns lediga tider och frisören (eller nagelteknikern eller den som nu använder bokningssystemet) behöver inte springa iväg 17 gånger i halvtimmen för att svara i telefon. 

Jag förstår att hon verkligen tänkt igenom detta väl nu när hon till och med är inne och börjar kolla på såna saker som att boka tid via nätet. Jag hoppas och tror att det kommer att gå jättebra och jag kommer garanterat att se till att boka tid hos henne via Timecenter och klippa mig där. För det är klart att man stöttar en vän! 

4 Jul 2022