Så skönt med semester

Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska gå på semester. Det ska bli riktigt skönt att inte ha några måsten utan ta dagen som den kommer lite. Jag har inte planerat in att göra direkt stora grejer under min semester heller. Det ska bli ett par dagsturer kanske och så har jag köpt en massa böcker hem, som jag tänkt läsa i hängmattan. På tal om böcker, har märkt att jag fått lite svårare att se vad som står i dem nu mera. Så ska till optikern i morgon och kolla min syn. Får se om jag behöver glasögon kanske.

Finns snygga glasögon online

Jag har sett att det går att köpa glasögon online, på Extra Optical. Har nämligen köpt solglasögon där en gång, så sett att de har billiga glasögon där med. Så om det är så att jag måste skaffa glasögon, ja då blir det nog att jag beställer där. Man måste ju inte köpa dem hos optikern heller, som en del tror. Man får köpa dem var man vill.

Ha med paj på fredag

På fredag är det sista dagen innan semestern och jag har tänkt att baka en paj och ta med mig och bjuda arbetskamraterna på. Tror att det blir en jordgubbspaj med vaniljsås till det. Det är ju så gott med jordgubbar, samt att de kostar ju lite mindre att köpa nu. Så det blir nog bra fredagsfika!

 

26 Jun 2019