Önskar jag hade ett badkar

Något jag verkligen har saknar nu i vinter det är att ha ett badkar. Det är ju så mysigt att bada badkar samt att det värmer bra mycket bättre än en dusch bara. Jag har haft funderingar på om det går att sätta in ett badkar här, där jag bor. En vän till mig har nyss gjort en badrumsrenovering Täby‌ och kanske även jag ska satsa på att renovera badrummet? Dock känns det inte som om att jag behöver en så stor renovering, inte som min kompis som rev ut allt och satte in nytt. För min del är det viktiga badkaret.

Köket däremot skulle behöva renoveras

Ja, mitt kök, det använder jag ju ganska så frekvent så det slits ju en del på det. Det har nog inte gjorts så mycket på det innan och jag har inte heller direkt gjort nåt med det. Men där kanske man skulle se till att renovera allra först? Läste någonstans att det är just kök och badrum som folk lägger mest pengar på att renovera. Det är väl för att man ofta får ta in en firma som gör saker. Det är el och VVS och annat som måste göras av proffs.

Njuta av nyår

Ja ja, alla renoveringstankar och sånt får vänta tills nästa år. Är ju ändå mitt i jul och nyårshelgen här. Ska njuta av nyåret först, sedan kan man ta tag i alla måsten när januari väl är här. 

28 Dec 2018